Friday 23 October 2015

Fly London me to the moon

Lepota boli- postalo je opšte prihvaćeno mišljenje u ženskim glavama. Čini mi se da je nošenje korseta u kojima nije moglo da se diše samo poprimilo nove oblike jer uvek želimo da budemo za konfekcijski broj mršavije, za nekoliko centimetara više ili znamo tačno određeni deo tela koji bismo korigovale. Posebno smo spremne da patimo kada su u pitanju lepe cipele, često zaboravljajući koja je njihova osnovna namena- da hodamo u njima! Na žalost, to je zaboravila i većina proizvođača. 


Upravo zato sam bila potpuno oduševljena što sam dobila priliku da budem deo otvaranje nove Fly London prodavnice u Čika Ljubinoj ulici.  Dokaz da kod nas još uvek ima dama koje paze pre svega na zdravlje svojih stopala je što je ovo četvrta prodavnica ovog brenda u Beogradu. Pored toga, kada uđete u ovu prodavnicu, ruše vam se sve predrasude da udobna obuća mora da bude ˝džombasta˝, neženstvena i estetski neprihvatljiva. 


Ono što treba reći na početku jeste da pored nosećeg Fly London brenda koji je svima poznat po karakterističnim petama (tzv. ˝Yellow line˝) ova prodavnica, kao i druge u lancu, u svom asortimanu ima još čak 9 brendova:
Softinos, The Flexx, Aerosoles, Lemon Jelly, Helsar, Tatuaggi, Santos Carlos, Excessd i Valuni. 


Pored modela ˝za svaki dan˝ koji su nešto najudobnije što sam ikada probala, moj apsolutni favoriti su Tatuaggi i Helsar brendovi koji nude nešto potpuno prefinjeno, šik i sa nijansama ekscentričnosti. Ne samo da se iz aviona vidi vrhunski kvalitet izrade, već su modeli potpuno drugačiji od svega na tržištu. 

Tatuaggi loafersice su sjajne u svakom pogledu



Za kišno vreme koje dolazi neizostavne su Lemon Jelly gumene čizme i cipelice koje dolaze u najluđim oblicima i bojama: od gumenih oksfordica do gležnjača na štiklu sa gliterom! Eto načina da se radujemo kiši! Nude čak i modele za dečake, koji čak i ne izgledaju kao da su od gume.

Jelena i ja smo imale priliku da isprobamo sve pred gostima, i odlučimo koje cipele će nam dobro doći za koju priliku, ali i predložimo nešto za jači pol.


 

1 comment:

  1. Divota! Obožavam šljokice!
    xx
    http://littlemisstwiggy.blogspot.hr/2015/10/red-on-sunny-day.html

    ReplyDelete

Hvala na komentarima!