Wednesday 28 October 2015

Olivia zna: MAX&Co je stigao u Beograd




Beograd je postao bogatiji za još jednu prodavnicu grupacije Max Mara, nakon sada već dobro poznatih Max Mara i Weekend butika. U pitanju je MAX&Co premium brend ukorenjen u italijansku prêt-à-porter tradiciju, koja pažnju poklanja vrhunskim materijalima, kvalitetu izrade i jedinstvenim detaljima. 


Nova prodavnica prostire se na 250 m2, opremljena je kao i sve MAX&Co prodavnice tako da se potrošač oseća „kao kod kuće“ u prijatnom, opuštenom ambijentu koji pružaju posebno uređeni delovi prodavnice sa jedinstvenim detaljima kao što su kutak u kome može da se popije kafa, fotelje, tepisi, sveže cveće i časopisi.



Zaštitno lice u kampanji za novu kolekciju je niko drugi do Olivia Palermo, a komadi koji su u ponudi su potpuno u stilu na koji smo od nje navikli. Jednostavni krojevi, nespojivi miksevi boja i slojevi. Kada zimi nemate energije da izmišljate kombinacije, upravo ovakvi komadi su vaši najbolji prijatelji. 



Olivia kaže da je dobar kaput IT piece ove zime i dobra investicija jer će dopuniti svaki outfit, kako ležerni uz džins tako i poslovni. Zato MAX&Co nudi savršeno krojene kapute od najkvalitetnijih materijala koji dolaze kako u neutralnim bojama tako i u jarkim koje će razveseliti sumornu zimu. 



Moji apsolutno omiljeni komadi nisu baš ˝zimski˝ ali obaraju sa nogu, a vi prošetajte do Obilićevog venca po inspiraciju. 



 

1 comment:

  1. Mnogo volim njihove stvari i jako se radujem sto su stigli kod nas. Do sada sam ih kupovala u Italiji i susednoj Crnoj Gori gde imaju njihovu radnju:)

    ReplyDelete

Hvala na komentarima!