Sunday 13 March 2016

I? Kakav je Eminin parfem?

Moram da počnem ovaj post sa jednim priznanjem: nisam imala nameru da odlazak na promociju parfema Closer Swan City, iza koga stoji pevačica Emina Jahović, bude inspiracija za tekst. Ipak, pitanje iz naslova mi još uvek na dnevnom nivou postavlja bar pet devojaka, kako poznanica i drugarica, tako i onih potpuno nepoznatih koje vide sliku proizvoda na mom nalogu na Instagramu.
Imajuči priliku da prisustvujem zaista ekskluzivnom događaju za ˝influensere˝ uspela sam i da od same Emine, uz čašu slavljeničkog šampanjca, čujem nešto više o njena dva nova ˝čeda˝: pomenutom parfemu i kozmetičkoj liniji Loud

Emina ne krije da je perfekcionista i da je svaki detalj usavršavala dok nije dobila baš to što je htela- proizvod koji može da stane rame uz rame sa svakim parfemom velikih svetskih kozmetičkih kuća. Upravo zato je moj prvi utisak kada sam videla ambalažu bio- WOW, pa ovo izgleda skupo! Unutar crne elegantne kutija sa hologramskih krilima labuda, koja su zaštitni znak ovog parfema, nalazi se bočica koja asocira na stare kristalne bočice za parfeme u modernom ruhu, sa priveskom u obliku krila sa cirkonima. Sama nota parfema može se okarakterisati kao ˝noćna˝ zbog intenzivne kombinacije mirisa ćilibara, pečulije, limuna i vanile. Ipak, ničega nema previše, pa je tako krajnji utisak mirisa senzualan, a ne težak. Ono što mogu da kažem nakon već 2 meseca korišćenja jeste da je parfem veoma izdržljiv i da ne gubi miris lako, kao i da ne menja miris na koži, što su osnovna dva testa za mene kada su u pitanju parfemi. Bonus poen dobija i za to što ćete, ako ga koristite, često dobiti drugo pitanje: ˝A koji ti je to parfem?˝Posebno prijatno iznenađenje jeste što je cena parfema oko RSD 3200 za bočicu od 100ml, pa je odnos cene i kvaliteta više nego odličan, o pakovanju i da ne govorimo. Treba naglasiti da je celukupna proizvodnja parfema smeštena u Turskoj, što, obzirom na tradiciju, garantuje i kvalitet. Po svemu sudeći, ovaj parfem izlazi iz kategorije prolaznih parfema koje prave svetske i domaće poznate ličnosti iz dosade. 


Loud losion za telo i body mist dolaze u 4 različite note: Love, Smile, Dance i Kiss. Note su sveže, slatke i ˝voćkaste˝ pa mi izgledaju kao sjajna kombinacija za leto, kada parfemi samo guše. Kada nakon losiona nanesete body mist, budite sigurni da ćete mirisati ceo dan na ove sveže mladalačke note. Posebno je bitno što su oba proizvoda bez parabena. Dolaze u pakovanjima od 250ml sa pumpicama, a po dizajnu neodoljivo podsećaju na proizvode čuvene modno-kozmetičke kuće Victoria's secret. Naši primerci došli su u elegantnoj pastelnoj kutiji, ali, nažalost, tog pakovanja neće biti u prodaji za sada. Emina mi je odala tajnu da je njen omiljeni miris Smile. Cena ovih proizvoda je oko RSD 1200.


Kako Emina obećava u kampanji, čiji je zaštitni slogan ˝Budi nezaboravna˝ (#beunforgettable), mislim da će ovi proizvodi mnogim damama postati omiljeni i da ih nećemo još dugo zaboraviti. Odbacite sve predrasude, jer pred vama su proizvodi vrhunskog kvaliteta po pristupačnim cenama, a koju ćete muziku slušati dok ih štrckate je vaša stvar.



Foto: Aleksandra Ivanović, Fabrika fotografa

No comments:

Post a Comment

Hvala na komentarima!